Logo gemeentenieuwsonline.nl

Open dag Kindcentrum Sunte Werfert

  Zakelijk

ELST - Op vrijdag 1 februari is er op Kindcentrum Sunte Werfert een open ochtend van 8.45 – 11.30 uur.

"Deze ochtend zetten wij de deuren open voor toekomstige ouders om kennis te maken met ons Kindcentrum. Tijdens deze ochtend geven wij u graag een rondleiding door ons kindcentrum. Uiteraard bent u ook welkom om (samen met uw kind) rond te lopen en te kijken naar de verschillende activiteiten.

Spelen, leren en ontwikkelen is wat kinderen bij ons doen op de kinderdagopvang, het peutercentrum en school. In Kindcentrum Sunte Werfert werken school, kinderdagopvang (de Kikkerkoning Kinderopvang) en peutercentrum (Stichting Peutercentra Overbetuwe) samen. De liefde en aandacht voor kinderen die wij met elkaar delen maakt dat we het beste willen voor ieder kind: een veilige en vertrouwde basis waarin ruimte is om je talenten spelenderwijs te ontdekken en ontwikkelen en waarbij je anderen ontmoet die jou daarbij helpen. Ieder kind telt! Wij hopen u te mogen verwelkomen op vrijdag 1 februari!"

Kindcentrum Sunte Werfert, Kostverloren 14, Elst; 0481 371574.

Hé vakman, ken ik jou niet ergens van?

REGIO - Zie jij ze ook steeds vaker? Advertenties achter op busjes, steeds meer vacatures in week- en dagbladen… Bedrijven zijn volop op zoek naar personeel, vooral in de technische sector. Met de actie 'Hé vakman, ken ik jou niet ergens van?' gaan onze eigen vakmensen op zoek naar nieuwe, mannelijke en vrouwelijke collega's.

Praktisch en zonder drempel. Geen sollicitatiebrieven, geen lastige gesprekken en moeilijke vragen. Je loopt gewoon op één van onze projecten bij de teamleider binnen en gaat het gesprek aan. Je krijgt een beeld van ons bedrijf, van wat we doen en wie je nieuwe collega's kunnen worden.

Je laat alles op je inwerken en je bepaalt zelf of en wanneer je toe bent aan de volgende stap. Is het gevoel goed? Dan praten we graag met je verder. Over een leuke baan bij een vastgoedonderhoudbedrijf, dat in jouw eigen omgeving actief is. Waarbij je veel vrijheid en doorgroeimogelijkheden hebt. En ook al heb je een heel ander soort opleiding of beroep: heb je affiniteit met bouw en onderhoud, loop gerust eens binnen. Op onze website vind je meer informatie over de bouwplaatsen die je kunt bezoeken en collega's met wie je in gesprek kunt gaan. We spreken elkaar!

Voor onze regio Arnhem-Doetinchem zijn we verder op zoek naar een projectleider en een projectondersteuner. Mensen die de projecten waarin onze vakmensen actief zijn, in goede banen kunnen leiden. Neem voor meer informatie contact op met onze collega's van personeelszaken op 0800 7107.

We horen graag van je, als je belangstelling hebt voor een fijne plek in ons team!

Meer berichten