Logo gemeentenieuwsonline.nl
Foto:

Vakantiehuis de Betuwe wint opnieuw de Gouden Zoover Award

  Zakelijk

LIENDEN - Op de vakantiebeurs in Utrecht zijn de Zoover Awards voor accommodaties uitgereikt. Vakantiehuis de Betuwe wint opnieuw een Gouden Zoover Award. Gedurende het hele jaar 2018 zijn er dertig reviews geschreven door vakantiegangers die hun ervaringen graag delen om anderen te helpen bij het vinden van de perfecte vakantie. Een 9,7 voor Vakantiehuis de Betuwe.

De gasten beoordeelde Vakantiehuis de Betuwe met een waarderingscijfer 9,7. Marcel en Wilma van Viegen; We zijn ontzettend blij met deze hoge waardering van onze gasten. En bedanken onze gasten hiervoor. We doen ons best om het huis zo gastvrij mogelijk te maken, door warmte en gezelligheid te creëren, dan is het natuurlijk fantastisch dat dit weer wordt beloond met een Gouden Zoover Award, aldus Marcel en Wilma van Viegen.

Vakantiehuis de Betuwe staat in Lienden een gezellig dorp in de Betuwe. Het huis is van alle gemakken voorzien van bijvoorbeeld een grote badkamer met ligbad en regendouche, een gezellige woonkamer met keuken die voorzien is van alle benodigde apparatuur. En in de privacy volle tuin op het zuiden een prachtige overkapping met loungebank. Het vakantiehuis boekt u inclusief opgemaakte bedden, bad en keukenlinnen en eindschoonmaak. Dus echt vakantie! Kijkt u eens op onze website daar vindt u heel veel informatie en u kunt direct reserveren.

Over de Zoover Awards; De Zoover Awards zijn jaarlijks terugkerende publieksprijzen en geven erkenning aan de best gewaardeerde accommodaties in Nederland en Europa. Door gasten simpelweg een review te laten schrijven over de ervaring tijdens het verblijf kan de accommodatiehouder kans maken op een Award. Alle reviews over het volledige jaar 2018 worden meegenomen. In januari 2019 worden de Awards op een feestelijke manier uitgereikt. Meer informatie? Neem contact op met:

Vakantiehuis de Betuwe, Marcel en Wilma van Viegen; www.vakantiehuisdebetuwe.nl.

Meer berichten