Logo gemeentenieuwsonline.nl
Foto:

Auto Stuart Elst gaat vol gas vooruit

  Zakelijk

ELST – Een gezegde luidt: 'De beste manier om je toekomst te voorspellen, is haar zelf te creëren'. Het zouden woorden van Liroy Stuart kunnen zijn. De eigenaar van Auto Stuart Elst is volop bezig met de toekomst: 'We willen onze klanten namelijk telkens opnieuw, nóg beter kunnen bedienen.'

Auto Stuart Elst is al 36 jaar een belangrijke speler in de autobranche, waarvan Liroy nu drie jaar het stuur in handen heeft. In een geheel vernieuwd pand op het industrieterrein in Elst, bruist het van de nieuwe ontwikkelingen. 'We hebben geïnvesteerd in extra opleidingen voor onze vakmensen, omdat het marktaandeel hybride auto's groeit. Dat vraagt om specifieke kennis van reparatie- en onderhoudsmonteurs', legt Liroy uit. Het bedrijf blijft up-to-date. Ook in de werkplaats worden de nieuwste technieken toegepast, zoals 3-D uitlijners.

Liroy is een gedreven ondernemer en staat niet graag stil. Naast zijn ondernemerschap is hij ook een begaafd autocoureur. 'Ver vooruit kijken en gepast gas blijven geven' is hem op zijn lijf geschreven. Inmiddels is Auto Stuart Elst ook aangesloten bij 'James Autoservice'. 'We kunnen hierdoor zakelijke rijders dealeronderhoud en -kwaliteit bieden tegen universele tarieven', vertelt hij. Ook op de particuliere markt heeft Auto Stuart Elst in al die jaren een groot vertrouwen gewonnen, dankzij het bieden van optimale service en vakwerk. 'En om de particuliere markt nog beter te kunnen bedienen gaan we ons terrein uitbreiden. Zo kunnen we een nog grotere voorraad occasions plaatsen', vertelt Liroy enthousiast. Het is wel duidelijk; de vaart is er bij Auto Stuart Elst nog lang niet uit! Auto Stuart Elst is een universeel autobedrijf en gecertificeerd door Stichting Duurzaam Repareren. Adres: Voltweg 5 Elst. T: 0481 820220. Profiteer deze week van de Oliebollenshow! www.autostuartelst.nl.

Meer berichten