Logo gemeentenieuwsonline.nl
Foto:

'Agenda afstemmen op behoefte van de mensen!' De passie van Janet Hoogsteder makelaardij...

  Zakelijk

DRIEL – Meer dan twintig jaar is Janet Hoogsteder werkzaam in de makelaardij. Een branche die nog altijd een onstuimige ontwikkeling doormaakt en vraagt om aanpassingen. Niet alleen vanuit markttechnisch oogpunt, ook gezien vanuit de klant. Juist die flexibiliteit is een van de redenen, waarom Janet Hoogsteder haar vaste dienstverband bij een gerenommeerd makelaarskantoor heeft ingeruild voor een eigen kantoor. "Ik kan nu de agenda van de klanten afstemmen op hun wensen!"

Janet Hoogsteder is een deskundig én gewaardeerd makelaar/taxateur. Zeker in deze regio, die ze als geen ander kent. Zowel als aan- en verkopend makelaar heeft ze haar kwaliteiten bewezen. Als ervaren vrouw in de makelaardij voegt ze er haar extra kwaliteiten aan toe. Haar passie voor het begeleiden van de mensen is uiteindelijk dé stimulans geworden om een eigen makelaarskantoor te starten.

Tijden veranderen. Zo ook de makelaardij. Meer en meer willen we op elk moment van de dag op 'huizenjacht' kunnen gaan. Via internet bijvoorbeeld als de kinderen naar bed zijn en je gezellig op de bank zit. Juist dan wil je meer informatie of misschien wel een gesprek thuis met de makelaar. "Daarop wil en kan ik inspelen. Als betrokken makelaar wil ik de mensen een individuele begeleiding geven. Ook als het om aankoop van nieuwbouw gaat", vertelt Janet. "Want als er alleen maar een tekening is, willen mensen graag geholpen worden met het 'lezen' ervan, met het aankoopcontract, met het kiezen van de opties, enzovoort. Meedenken aan praktische oplossingen en de plussen van de woning benadrukken, vind ik belangrijk."

Meer weten over de werkwijze van Janet Hoogsteder makelaardij? Of interesse in een gratis waardebepaling? Kijk op de website!

Janet Hoogsteder, Elstergrindweg 22, Driel; 06 54318511; www.janethoogsteder.nl.

Meer berichten