Logo gemeentenieuwsonline.nl

Vijf jaar 't Vuurspoor

  Zakelijk

ZETTEN – Vijf jaar geleden opende barbecuerestaurant 't Vuurspoor haar deuren en is intussen een begrip voor de vleesliefhebber in de verre omgeving. Begonnen met alleen barbecue binnen zijn er intussen vele mogelijkheden bijgekomen zoals Glasgrill, Pannenkoeken bakken, HoutkoolBBQ en natuurlijk de intussen bekende koude en warme buffetten.

Om deze gebeurtenis niet zomaar voorbij te laten gaan staan er een aantal activiteiten en aanbiedingen op stapel. Een ervan is het optreden van

Talkin'Blues live op vrijdag 13 april

Talkin'Blues is ontstaan in 2015, tijdens een eenmalig tribute optreden op "Jazz in de Gracht" voor de toen nét overleden BB King. Het bleek een gouden recept dat door het publiek werd omarmd.

Bandleider Peter Langerak (AJ plug, Bluesfuse, Powerplay etc) is de drijvende kracht achter dit stomende muziekgezelschap en samen met de andere zeer ervaren muzikanten een must voor de blues-bluesrock liefhebber

Inmiddels heeft de band zich ruimhartig doorontwikkeld en is niet alleen een z.g. Tribute band meer maar zijn ook veel andere klassiekers te horen.

Met dit nieuwe repertoire trekt deze Haagse formatie volle zalen. De vaste achterban groeit elke dag.

2018 belooft een mooi jaar te worden. Dit jaar is de Band te zien op o.a. Brielle Blues, Zoetermeer Blues festival en wegens het succes in 2017 wederom te zien op Delft Blues en nu dan al in 't Vuurspoor Veling Café. Bovendien werkt de band gestaag door met het maken van live opnames en video's, zodat de fans nog even kunnen nagenieten.

't Vuurspoor Veiling Café bevindt zich naast het restaurant. De zaal gaat open om 20.30 uur en de entree is deze keer 5 euro per persoon.

Vuurspoor Veiling Café, Wageningsestraat 35 Zetten-Andelst; Tel. 0488 455040; www.vuurspoor.nl

Meer berichten