Logo gemeentenieuwsonline.nl
Foto: Paul van Damme, Bastiaan van Brussel en André van Rijn voor de wand met een foto van het pand uit 1921.
Foto: Paul van Damme, Bastiaan van Brussel en André van Rijn voor de wand met een foto van het pand uit 1921.
Zaken Nieuws

Vanaf 27 maart nieuwe brasserie in Nijmegen Noord open! Ambiance en kwaliteit, dé kenmerken van Brasserie 1910

  Zakelijk

NIJMEGEN-NOORD – De gasten zullen zich zeker welkom voelen bij Brasserie 1910. Iedereen, die de nieuwe brasserie binnenstapt, zal dat beamen. Op de prachtige locatie aan de Griftdijk zorgt Brasserie 1910 weer voor een bruisende en levendige activiteit. Voor koffie, lunch, diner en natuurlijk de high tea, is men er welkom!

De afgelopen maanden is er flink gewerkt aan een complete renovatie van het pand, waarin tot eind vorig jaar Mona's was gevestigd. Het interieur is totaal vernieuwd, de nieuwe eigenaren Paul van Damme en André van Rijn hebben gekozen voor een eigentijdse trendy uitvoering, licht en fris met oog voor detail. Ook aan de indeling is gewerkt. Zo is de brede ingang aan de parkeerplaats gerealiseerd en kunnen de gasten in een ruime receptie met garderobe wachten op de medegasten.

De eigenaren zijn geen onbekenden in de horeca. Beiden kennen we van restaurant De Klomp nabij Arnhem-Zuid. Paul als eigenaar en André sinds zes jaar als chef-kok, een functie die hij ook bij De Brasserie 1910 zal vervullen. Bedrijfsleider is Bastiaan van Brussel.

De menukaart vermeldt gerechten, die je doorgaans in een restaurant met een Frans-Nederlandse keuken aantreft. Een keur aan vlees-, vis- en vegetarische gerechten, waarbij de nadruk ligt op de kwaliteit. Zo wordt er een mooie tournedos geserveerd, is er ook een heerlijke kalfssukade en de liefhebber moet de burger 1910 beslist eens gegeten hebben. Verder staan er ook speciale gerechten voor de kinderen op de kaart. Vriendelijk tot gemiddeld in prijs.

Brasserie 1910 is zeven dagen per week geopend vanaf 11.30 uur; de keuken sluit om 21.00 uur. De Brasserie heeft een ruime parkeergelegenheid.

Brasserie 1910, Griftdijk 201, Nijmegen-Noord; 024 2049400; www.brasserie1910.nl.

Meer berichten