Logo gemeentenieuwsonline.nl
Zaken Nieuws

2e paasdag: The Animals & Friends op Watergoed

  Zakelijk

VALBURG - Op tweede paasdag, dit jaar maandag 2 april, treedt The Animals & Friends op bij Watergoed in Valburg. Originele leden John Steel (1941, drums) en Mick Gallagher (1945, toetsen) spelen met Friends Danny Handley & Roberto Ruiz het originele werk uit de succesjaren.

In het voorprogramma speelt de lokale (blues)rockband NoShelter. Dat wordt dubbelop genieten.

Het belooft een sfeervol en indrukwekkend optreden te worden in de authentieke Kapschuur op Watergoed. Vele hebben onvergetelijke herinneringen aan deze ruwe Rhythm & Bluesband. Enkele optredens in Nederland zijn reeds uitverkocht, een teken dat de band nog steeds leeft in de harten van de 60's en 70's muziek liefhebbers.

Of het nu muziek uit je eigen jeugd is of van een generatie daarvoor, Animals & Friends wordt nog steeds internationaal door fans van alle leeftijden met veel respect ontvangen. Wie bij een optreden is reageert instinctief enthousiast op de beste nummers uit de rijke Animals historie als We Gotta Get Out Of This Place, Don't Let Me Be Misunderstood, I Put A Spell On You en natuurlijk House Of The Rising Sun.

De avond duurt van 20.30 uur tot 00.00 uur. Vanaf 19 uur zijn de deuren geopend. Kaarten zijn te koop via www.watergoed.nl/live. Kaarten zijn te koop vanaf € 12,50 p.st.

Vooraf is er de mogelijkheid om in Restaurant Watergoed een hapje te eten, een tafel reserveren kan via info@watergoed.nl

Meer berichten