Logo gemeentenieuwsonline.nl

Bistro & Tapas 't Ambtshuis Kesteren opent!

  Zakelijk

KESTEREN - 't Ambtshuis in Kesteren opent na lange tijd opnieuw haar deuren. John van Meeteren en Jeff van Gelderen hebben nieuw leven geblazen in het sfeervolle pand. Bistro & Tapas 't Ambtshuis Kesteren opent dinsdag 23 januari! Woensdag 24 januari a.s. openen de deuren voor de eerste gasten.

Laat u verrassen door het sfeervolle decor waar gewerkt is met hout en aardtinten, de persoonlijke ontvangst en natuurlijk de verrassende kaart!

Mediterrane smaakbeleving

De bistro & tapasbeleving is uniek in de Betuwe. Kleine gerechten met mediterrane smaaksensaties. De (Betuwse) tapas worden geheel in stijl geserveerd. Beide heren zijn in de maanden voorafgaand aan de opening op een 'avontuurlijke reis' gegaan langs horecaconcepten, smaken en dranken maar hebben eveneens intensief verbouwd aan het al lang leegstaande pand. Het resultaat mag er zijn! Bistro en Tapas 't Ambtshuis is een absolute verrijking van de culinaire regio. Van lekker lang dineren tot een borrel met een smaakvolle tapasplank, de ambiance nodigt uit om er simpelweg vaak aan te schuiven. Gastheren John en Jeff staan met hun enthousiaste team klaar om u een fantastische beleving te bezorgen!

Kijk voor de openingstijden op www.ambtshuis.nl Email: info@ambtshuis.nl
Bistro & Tapas 't Ambtshuis Kesteren, Dorpsplein 6. Tel: 0488 48 12 71

Meer berichten