Logo gemeentenieuwsonline.nl
John en Annemiek Peters zijn de vertrouwde gezichten
John en Annemiek Peters zijn de vertrouwde gezichten

Perfect zalencentrum voor feesten, vergaderen, dineren en veel meer. De Bongerd in Heteren gaat er vol tegenaan!

  Zakelijk

HETEREN – Al jaren is De Bongerd in Heteren en omgeving een begrip. Als zalencentrum voor de regio en daarbuiten. Want wist u dat zelfs grotere bedrijven en instellingen graag gebruik maken van De Bongerd? Dat komt met name door de perfecte ligging, de vele mogelijkheden en uiteraard de gastvrijheid, die John en Annemiek Peters bieden!

Ook lokaal weten veel verenigingen en clubs De Bongerd te waarderen. Want het zalencentrum beschikt over zes zalen, die alle in grootte variëren, waardoor families en verenigingen kunnen rekenen op een feest of bijeenkomst op maat. Met al dan niet gebruikmaking van de geboden culinaire kwaliteiten. Met name de buffetten zijn er befaamd. Er kunnen dinertjes (vanaf twintig personen) worden gegeven, intiem in een apart zaaltje.

Zalencentrum De Bongerd biedt ruimte aan diverse verenigingen en gezelschappen. "We hebben zelfs nog zaalruimte over", vertelt John Peters, die nu na een lange ziekteperiode er weer 'lekker' tegenaan kan gaan. Samen met Annemiek runnen ze reeds zeventien jaar zalencentrum De Bongerd en ze blijven dit doen. Ze beheren ook de gemeentelijke sporthal. Sinds enkele maanden is het grandcafé met biljart net als in de avond weer overdag geopend van 10.30 tot 15.30 uur (dinsdag uitgesloten). In de avonduren steeds vanaf 19.00 uur; ideaal voor de bezoekers van de sporthal.

Gasten ontmoeten elkaar er graag, spelen met plezier een potje biljart onder het genot van een drankje. Ondernemers lunchen en vergaderen er. Het is er plezierig toeven. En nu ze er weer vol tegenaan gaan, kijken John en Annemiek ook uit naar een jeugdige algemene medewerker zowel voor de bediening als de keuken.

De Bongerd, Flessestraat 54, Heteren; telefoon (026) 4722701; www.zalencentrumdebongerd.nl.

Meer berichten