Logo gemeentenieuwsonline.nl
Zakennieuws

Gemarko Tuindesign en Tuindecor kan groots uitpakken op nieuwe locatie

  Zakelijk

HERVELD – De verhuisdozen zijn inmiddels uitgepakt, dus nu kan ondernemerskoppel Korné en Arnessa van Gessel gaan 'uitpakken' op het veel ruimere bedrijfsterrein aan de Stenenkamerstraat 61 in Herveld.

Omdat de voormalige locatie aan de Karstraat 42 in Bemmel een andere bestemming ging krijgen, kwam deze verhuizing wel iets eerder dan gepland voor Arnessa en Korné. 'Maar de 1200 vierkante meter meer bedrijfsruimte komt wel zeer goed van pas!', aldus de enthousiaste Arnessa. Gemarko Tuindesign en Tuindecor is namelijk flink gegroeid. Ook de vraag naar steeds luxere overkappingen groeit nog steeds. In woonprogramma's wordt er regelmatig aandacht aan besteed; een terrasoverkapping verwarmd door een vuurtafel of houtkachel bijvoorbeeld, maakt dat je in ieder seizoen van het jaar kunt genieten van het buitengevoel. De winterbarbecue is helemaal trendy en is perfect te organiseren onder een terrasoverkapping. Naar binnen vluchten voor regen is dan niet meer nodig! Gemarko regelt het voor u van A tot Z en volledig naar uw wens.

Met ruim 15 jaar ervaring kunt u bij Gemarko vanzelfsprekend rekenen op kwaliteit met oog voor detail. Kijkt u voor informatie op www.gemarko.nl en www.tuindecor.nl of kom op uw gemak eens kijken hoe u woonplezier kunt verbinden met buitenplezier aan de Stenenkamerstraat 61 in Herveld. Onder het genot van een kopje koffie wordt er graag een vrijblijvende offerte voor u gemaakt. T: 0488-427778.

Meer berichten