Logo gemeentenieuwsonline.nl
Jolanda nu slank en fit!
Jolanda nu slank en fit!
Zaken Nieuws

Jolanda Fransen 10,5 kilogram lichter en 93 cm slanker ZLIM bodystyling: afvallen en je fit blijven voelen

  Zakelijk

ELST – Geen pillen, geen poeders, geen shakes, geen extreem dieet. Wel gewoon alledaags eten. Maar verstandig en gezond. En... bewegen. Wel onder deskundige begeleiding. Iedereen, die zich hieraan houdt, kan bij ZLIM bodystyling resultaat boeken. Dat deed ook Jolanda Fransen (52) uit Valburg. Ze is nu 10,5 kilogram lichter en 93 cm slanker!

"Ik ben altijd al aan de forse kant geweest", vertelt Jolanda. "Maar de laatste tijd kreeg ik last van mijn gezondheid. Als ik de trap opliep of met mijn hond aan het wandelen was, liep ik te hijgen als een oude vrouw. Toen was voor mij de maat vol."

"Ik hou helemaal niet van sporten, maar het oefenen in een warme cabine sprak me wel aan. De begeleiding is heel goed evenals de voedingsadviezen. Je leert op gezondere manier koken. Ook geeft Mirjam tips hoe je om moet gaan met moeilijke momenten."

"Half april ben ik begonnen en nu is het oktober en ben ik een compleet ander mens. Dus dames, vind je jezelf te dik, pak de telefoon en maak een afspraak met de dames van Zlim. Als ik het kan, kun jij het ook!"

Zlim biedt ondersteuning met twee keer een uur per week in de studio een intensieve begeleiding bij de oefeningen in de warmtecabine, waarbij ook de dieetbesprekingen een belangrijke plaats inneemt. "We leren je een gezond normaal eetpatroon, waarbij je best wel eens iets mag eten, wat je lekker vindt", aldus Mirjam Melchers. "Eenmaal je einddoel bereikt, is eenmaal per week oefenen voldoende om je fit te blijven voelen èn op gewicht te blijven." Zlim heeft momenteel een kortingsactie van 10 procent bij afsluiting van een kuur.

ZLIM bodystyling, Dorpsstraat 29a, Elst; 0481 375189; www.zlimelst.nl.

Meer berichten