Afbeelding

Primi Dentes, uw specialist in natuurlijke gebitsprotheses

Zakelijk Zaken Nieuws

ARNHEM – In onze tandprothetische praktijk behandelen wij iedereen die een kunstgebit draagt of een kunstgebit wenst te dragen. U kunt terecht bij ons voor het aanmeten en vervaardigen van uw nieuwe gebitsprothese maar ook voor allerhande reparaties. Hiervoor heeft u geen verwijzing nodig van uw tandarts. U kunt gewoon binnen lopen in onze praktijk of telefonisch een afspraak maken.

Primi Dentes staat voor kwaliteit. Onze vakbekwaamheid en onze passie zijn onze grootste troeven. Naast een goede functie van uw kunstgebit besteden wij ook aandacht aan de esthetiek van uw nieuwe gebit of tanden. Een mooi gebit komt het best tot zijn recht door het een natuurlijke vorm te geven of te bewaren. Alles is mogelijk naar uw specifieke wensen.

Denkt u aan implantaten?
Het komt voor dat patiënten met een kunstgebit moeite hebben met spreken of kauwen. Een klikgebit kan dit verhelpen. We bespreken graag met u de mogelijkheden.

Voor erg gevoelige kaken vervaardigen wij ook flexibele protheses. Dankzij hun veerkrachtige basis zitten ze uiterst comfortabel.
De meeste behandelingen worden vergoed vanuit de basisverzekering. Wij declareren voor u bij uw zorgverzekeraar. Voor een vrijblijvend adviesgesprek kunt u steeds bij ons terecht.

Wij zijn momenteel op zoek naar een allround tandtechnicus/KPT (m/v) voor het verrichten van alle werkzaamheden betreffende prothetiek.
Wij zoeken:
-enige jaren relevante werkervaring,
- goed technisch inzicht,
- zowel zelfstandig als in team kunnen functioneren,
- flexibel en gemotiveerd

Interesse? Graag je cv en motivatiebrief naar:

Primi Dentes Tandprothetische praktijk; Paul Krugerstraat 2; 6814 AS Arnhem; 026 - 84 84 887, www.primidentes.nl; info@primidentes.nl

Uitgelicht

Digitale krant