Logo gemeentenieuwsonline.nl
Zaken Nieuws

Food & Goodies Fair, 24 september aan de Rijkerswoerdseplassen!

  Zakelijk

ELST – Een mooie locatie aan de Rijkerswoerdseplassen. Met daarbij gelegen het gezellige terras van Eetcafé de Woerd, een grote speelplaats voor de kinderen en ruime, gratis parkeergelegenheid. Kom gezellig langs op zondag 24 september van 11.00 tot 17.00 uur! Gratis entree.

Wat kunnen bezoekers van deze Food & Goodies Fair verwachten? Het is een feestelijke middag voor jong en oud, dus vooral veel gezelligheid! Je kunt genieten van muziek verzorgd door DJ Drummaster, activiteiten voor de kinderen en natuurlijk heerlijk struinen langs de kramen.

Van Foodtrucks met delicatessen tot aan woonaccessoires, je vindt het er allemaal.

Prachtige handgemaakte producten, tassen en sieraden, kortom allerlei moois om blij van te worden.

Ook voor de kinderen is het extra leuk, want naast de speelruimte die er is, kunnen zij zich laten schminken, terwijl de mama's en de papa's kunnen genieten van een drankje op het terras.

De Food & Goodies Fair aan de Rijkerswoerdseplassen is wederom tot stand gekomen door de samenwerking tussen Isabelle Berns, Mike Wassink (eigenaar Eetcafé de Woerd), Maurice Kniest en Desiree Snelders (eigenaren EASYTENT Verhuur).

Desiree: 'de fantastische locatie van deze Fair is voor EASYTENT Verhuur natuurlijk geweldig om te kunnen laten zien dat wij niet zomaar een 'standaard' tentenverhuurbedrijf zijn.

Het terrein, gelegen aan de Rijkerswoerdseplassen, leent zich bij uitstek om iets moois van ons bedrijf te laten zien'.

Ook deelnemen aan deze Feel Good Fair? Er zijn nog een paar kramen beschikbaar! Stuur een mail naar: info@foodengoodies.nl. Meer informatie: www.foodengoodies.nl

Meer berichten