Logo gemeentenieuwsonline.nl

Pompoenen en kalebassen en workshops

  Zakelijk

RANDWIJK - "Voor pompoenen en kalebassen in allerlei kleuren en maten bent u bij de familie Vroegop aan het juiste adres. Het erf ligt er weer vol mee. U kunt kiezen uit ongeveer tweehonderd soorten."

Wilt u pompoen eten, er zijn diverse soorten lekkere pompoenen. Er liggen gratis receptenfolders voor u klaar. Iedere pompoen is eetbaar, mits ze niet gekruist zijn met een kalebas. De pompoenen van Vroegop zijn ras zuiver en goed gerijpt van het land gehaald. Er wordt bijna iedere dag geoogst, er liggen dus iedere keer weer andere uitgestald.

Zoekt u iets voor bloemschikken? Er zijn kleine kalebasjes, sierkomkommers, siermais en lampionnetjes. Ook zijn er diverse herfstdecoraties, bakjes, mandjes, leuke en lekkere dingen. Wat denk u van een leuke schaal of mand kalebassen op tafel of een leuke schikking van pompoenen en kalebassen in de tuin of op het terras.

Dit jaar organiseren we net als vorig jaar weer een aantal workshops, u kunt inschrijven voor de volgende avonden, 3, 10, 17, 24 en 31 oktober. Tijdens deze workshop gaan we een pompoen uithollen en er een schitterend bloemstuk van maken of we leggen de pompoen op een krans en maken er een bloemstuk omheen, voordeel hiervan is dat de pompoen veel langer mooi blijft. Incl. materialen, pompoen, welkomstdrankje, 2 keer koffie of thee en pompoencake, kost deze workshop 27,50 euro. De workshop begint om 19.30 uur.

Zonnebloemen van eigen kwekerij zijn in de boerderijwinkel te koop. De boerderijwinkel is het hele jaar geopend voor aardappelen van diverse rassen, uien, peren, appels, eieren en diverse streekproducten. De aardappelen en uien zijn van eigen teelt en voorzien van een GlobalGAP certificaat, dat wil zeggen dat de hele teelt en de bewaring van de producten gecontroleerd wordt. Kijk voor meer informatie op www.vroegop-randwijk.nl Facebook: Pompoenenwinkel en Vroegop Randwijk VOF.

Fam. Vroegop, Knoppersweg 2, Randwijk; 0488 491291l info@vroegop-randwijk.nl

Meer berichten