Logo gemeentenieuwsonline.nl

Nanda's Hairfashion een begrip in Elst Een trendy salon in De Overbetuwe

  Zakelijk

ELST - Nanda's Hairfashion bestaat in de maand mei 20 jaar. Ter gelegenheid hiervan worden de klanten verwend met leuke cadeautjes.

Op 21 jarige leeftijd opende Nanda Miles & Maizy kappers aan de Willemsstraat 39 in Elst. Vijf jaar later werd de naam gewijzigd in Nanda's Hairfashion en is een vertrouwd adres voor moderne haarverzorging in een klantvriendelijke sfeer waarbij het kopje koffie niet ontbreekt.

Het team

Het team bestaat uit de ervaren kapsters Leonie, Deborah, Serenda en Nanda zelf, is eigentijds geschoold en in staat om de klant te voorzien van een passend advies en de gewenste behandelingen. Het team volgt de laatste modetrends en technische ontwikkelingen door middel van workshops, vakliteratuur en werkt met professionele producten van Schwarzkopf.

Nieuwe techniek

De laatst nieuwe techniek en enige in de regio is het inzetten van hairextensions bij Nanda's Hairfashion met de Trimmer-technologie, het systeem van de toekomst. Dit heeft vele mogelijkheden voor klanten met weinig haar, verandering van coupe of het verlengen van het haar. Dit alles in de gewenste kleurstelling. De aanhechtingen zijn onzichtbaar en flexibel en daarmee ook bijzonder geschikt voor dun en kwetsbaar haar. Een metamorfose op maat en geschikt voor iedereen.

Als blijk van waardering ontvangt iedere klant in de maand mei een leuke attentie. Het rad van avontuur bepaald de prijs. De salon met vele mogelijkheden ziet u graag tegemoet.

Voor openingstijden, acties en het maken van afspraken kunt u terecht op www.nandashairfashion.nl of www.facebook.com/nandashairfashion. U kunt natuurlijk ook even bellen 0481-374629.

Meer berichten