Logo gemeentenieuwsonline.nl
Zaken Nieuws

Mom In Balance heeft voor elke vrouw een aansluitend sportprogramma

  Zakelijk

ARNHEM - Zwanger workout voor de aanstaande moeder, Back in Shape workout voor pas na de bevalling en de MPOWER workout voor alle dames.

Voor wie is deze workout bedoeld? Je bent zwanger, hebt een druk leven maar je wilt graag ook actief blijven bewegen. In samenwerking met gynaecologen en bekkenbodem fysiotherapeuten is het Mom in Balance Sportprogramma specifiek samengesteld voor het zwangere lichaam. Er wordt onder professionele begeleiding gewerkt aan het op peil houden van de algehele conditie en het versterken van het lichaam. Vergoeding door verschillende zorgverzekeraars.

MPOWER
Voor ambitieuze en actieve vrouwen die topfit willen zijn. Die uitgedaagd willen worden, en er altijd naar streven het beste uit zichzelf te halen.
De workout is een effectieve training. Die is ontwikkeld om vrouwen zowel mentaal als fysiek sterker te maken. Onze Mpower workout houdt je sterk en fit en legt de basis voor een energieke balans tussen werk, gezin en jezelf.
Mom in Balance heeft tien jaar ervaring in de outdoor workouts, werkt samen met experts van over de hele wereld en inspireert jou met volle kracht in het leven te staan.

Onbeperkt trainen al vanaf 38,50 euro per maand. In Arnhem wordt er op 4 avonden getraind en de zaterdagochtend.

Voor meer informatie over onze outdoor workouts: patricia@mominbalance.nl.

Meer berichten