Logo gemeentenieuwsonline.nl
Zaken Nieuws

Veilig internetbankieren, kan dat wel op uw computer?

  Zakelijk

ELST – Het is de normaalste zaak van de wereld; internetbankieren. Maar hoe goed beveiligd is uw computer eigenlijk? Hoe eenvoudig is het voor internetcriminelen om uw persoonlijke gegevens uit uw computer te stelen en er misbruik van te maken?

Daar moet u toch niet aan denken? Daarom is het zeker geen overbodige luxe, om uw computer eenmaal per jaar door een officiële ICTkeurmeester te laten keuren. Een ICTkeurmeester is daarvoor speciaal opgeleid door ICTwaarborg, de branche-organisatie voor de ICT. Zodra uw computer een ICTkeurmerk krijgt, weet u, dat uw computer voldoet aan de meest actuele beveiligingseisen. U sluit de ramen en deuren van uw huis toch ook af, als u weggaat? Bij Prof PC in Elst kunt u terecht om uw computer door een officiële ICTkeurmeester te laten keuren. Prof PC verricht deze keuringen in hun Service Center in Elst, in overleg is het ook mogelijk om dit bij u thuis te verrichten. Prof PC heeft al ruim tien jaar een eigen Service Center. Er is altijd een professional aanwezig om u persoonlijk te woord te staan. Ook voor diverse computeraccessoires en kabels bent u bij Prof PC op de juiste plaats.

Vorige week heeft Prof PC een oorkonde uitgereikt gekregen van Terra Nederland. Prof PC is Terra Value Partner en Terra Service Partner 2017. Prof PC is dan ook gecertificeerd om in de garantietijd voor de fabriek reparaties uit te voeren, veelal in slechts drie werkdagen! Kortom, Prof PC staat voor professionaliteit, persoonlijk advies en uitstekende service. Meer weten? Kom gerust eens binnen, aan de Nieuwe Aamsestraat 28 in Elst; 0481 372473; www.profpc.nl.

Meer berichten