Logo gemeentenieuwsonline.nl
Zaken Nieuws

Chris Stuart terug naar de roots

  Zakelijk

ELST – Meer dan dertig jaar geleden begon Chris Stuart aan de Groenestraat in Elst een universeel autobedrijf. Dat bescheiden begin groeide uit tot de Elster Ford Service dealer Auto Stuart.

Twee jaar geleden werd het dealerschap overgenomen door Wensink Ford uit Arnhem en veranderde de naam in Stuart Wensink. Chris Stuart bleef betrokken als ambassadeur van het Elster bedrijf. Sinds een maand is de naam Stuart echter van de borden af. "De bedoeling was dat ik één jaar als ambassadeur betrokken zou blijven bij Wensink", legt Stuart uit. Hij vervolgt: "Het zijn in goed overleg uiteindelijk twee jaar geworden. Ik heb het ambassadeurschap nu neergelegd en ga me volledig richten op de ondersteuning en advisering van de bedrijven van mijn zoons Arjan en Liroy."

Zijn oudste zoon Arjan is al langer zelfstandig als directeur van Carwash Center Elst en Car Cleaning Elst. Het bedrijf is gevestigd aan de Industrieweg Oost. Sinds midden vorig jaar is ook de jongste Stuart telg, Liroy, aan de Voltweg in Elst een eigen bedrijf gestart onder de naam Auto Stuart by Junior. Hij gaat zich met zijn ervaring inzetten om Auto Stuart by Junior uit te gaan bouwen. Daarbij komt dat Auto Stuart by Junior een autobedrijf is wat op dezelfde warme leest geschoeid is als het begin van Auto Stuart. "Liroy heeft een universeel autobedrijf waar klantvriendelijkheid, service, goede prijzen en laagdrempeligheid met hoofdletters geschreven worden opgezet. Liroy is eigenlijk teruggegaan naar mijn begin in de Groenestraat", aldus Chris Stuart.

Auto Stuart By Junior, Voltweg 5, Elst. Telefoon: 0481 820220; www.autostuartelst.nl.

Meer berichten