Logo gemeentenieuwsonline.nl
Zaken Nieuws

Met Zlim in Elst zestien kilo lichter!

  Zakelijk
Na
Na

ELST - "Begin van dit jaar hoorde ik van mijn buurvrouw/collega dat zij was gaan sporten bij Zlim Bodystyling in Elst. Ik was op dat moment zwaarder dan ik ooit was geweest en had naast mijn slechtwerkende schildklier ook verhoogde suiker. Het moment om er iets aan te gaan doen. Daarom besloot ik een afspraak te maken bij Zlim en meteen ook de eerste les te plannen."

"Het was een prettig intakegesprek, maar ook confronterend toen ik het gewicht en de centimeters zag. Echter, Miriam gaf me vertrouwen dat het zou gaan lukken. We gingen voor 30 lessen, 8 kg en ongeveer 70 cm. Vanaf de eerste les voelde ik me op mijn gemak. De sfeer was erg prettig en iedereen geeft je vertrouwen en stimuleert je op een positieve manier.

Ik ben 15 weken lang, twee keer in de week gaan sporten. Een half uur intensief bezig zijn met de verschillende 'zones', waar je af wilt vallen en daarna heerlijk ontspannen in de Ozon. Daarnaast is voedingsadvies een vast onderdeel van de lessen. Dit bleek een prima combinatie te zijn.

De kilo's en centimeters werden al gauw minder, maar ook mijn suiker verbeterde. Ook had ik veel meer energie, wat logisch is, want je hoeft dagelijks veel minder gewicht mee te dragen.

Na 30 lessen besloot ik een jaarabonnement te nemen. Dit om niet meer terug te vallen in mijn oude patroon en in ieder geval 1 keer per week bewust bezig te zijn met mijn lichaam. (Het resultaat na een half jaar mocht er wezen; ik ben 16 kilo lichter en over het gehele lichaam 115 cm slanker.)

Natuurlijk moet je de knop omzetten, maar met de hulp en steun van de Zlim-dames is dit nooit een probleem geweest. Een aanrader!

Zlim Bodystyling Elst, Dorpsstraat 29a Elst, Tel. 0481- 375 189

Meer berichten