Logo gemeentenieuwsonline.nl
Zaken Nieuws

John Visser Uitvaartbegeleiding, Samen aan alles gedacht…

  Zakelijk

Heteren – John Visser, voorheen in loondienst bij een uitvaartonderneming als uitvaartverzorger, waar hij veel families heeft mogen begeleiden, is gestart met zijn eigen onderneming vanuit Heteren, John Visser Uitvaartbegeleiding. Zijn werkgebieden zijn Heteren, Zetten, Randwijk en omstreken.

Heteren en omgeving ziet John Visser als een nieuwe uitdaging. Een plaats in ontwikkeling, waar hij als jonge uitvaartondernemer zich zeker thuis zal voelen. John Visser Uitvaartbegeleiding zal zich onderscheiden door de persoonlijke begeleiding die hij de nabestaanden zal geven.

Onder persoonlijke begeleiding verstaan John Visser en Cobie Gerritsen het verzorgen van de uitvaart vanaf de dag van overlijden tot en met de dag van de uitvaart door dezelfde uitvaartbegeleider. Dus geen vreemde gezichten tijdens de rouwbezoeken, de controles bij een eventuele opbaring thuis of op de dag van de uitvaart. Juist door de kleinschaligheid van de onderneming is dit mogelijk. Ook na de uitvaart zullen zij de nabestaanden van dienst blijven door het aanbieden van persoonlijke nazorg.

Het verliezen van een dierbare is vaak een zeer ingrijpende gebeurtenis. John Visser Uitvaartbegeleiding streeft er naar alle zorg rondom een uitvaart voor de nabestaanden uit handen te nemen, zodat zij zich kunnen richten op het verdriet en de verwerking welke een overlijden met zich meebrengt. Tevens nemen John en Cobie alle tijd voor de nabestaanden om op die manier de uitvaart een zo persoonlijk mogelijk karakter te geven, waar de nabestaanden met een goed gevoel op terug kunnen kijken.

John Visser Uitvaartbegeleiding, Zesmorgen 32, Heteren; 06 - 25043956 (24/7); www.samenaanallesgedacht.com; info@johnvisseruitvaartbegeleiding.nl.

Meer berichten