Logo gemeentenieuwsonline.nl
Zaken Nieuws

Dierendag bij Het Molentje

  Zakelijk

ELST - Wat gaat er gebeuren. Dinsdag 4 oktober vieren wij de dag van de dieren op een ludieke manier. Samen met een aantal studenten van de Helicon Nijmegen hebben wij iets leuks bedacht: Pet Got Talent Kids.

De organisatie van deze superleuke dierendagactie ligt in handen van de studenten en is een vervolg op het evenement van vorig jaar waar nog lang over nagepraat werd: Pets Got Talent 2015. Het gaat als volgt:

Kinderen tussen de 6 en 14 jaar zijn uitgenodigd om op dinsdag 4 oktober samen met hun favoriete huisdier naar Dierenspeciaalzaak Het Molentje aan de Valburgseweg 68 in Elst te komen. Op een podium kunnen zie iets vertellen over hun huisdier. Natuurlijk mogen ze ook kunstjes laten zien. Het optreden mag maximaal 2 minuten duren. Aan het eind zal de jury bepalen welke 3 deelnemers in de prijzen zijn gevallen. Alle deelnemers krijgen een kleine attentie mee naar huis! Schrijf je in voor dit leuke evenement. Stuur een email met daarin je naam, de naam en soort van je dier naar petsgotkids@outlook.com. Kom op tijd want het begint om 16.00 uur. Het is afgelopen als iedereen aan de beurt is geweest en de prijzen zijn uitgereikt. Tot dan! Neem ook een kijkje op www.molentje.info.

Meer berichten