Logo gemeentenieuwsonline.nl

Zaterdag 24 september 10.00 tot 17.00 uur Welkom op het Brocantefestijn bij Tierelantijn

  Zakelijk

OPHEUSDEN – Voor het vierde achtereenvolgende jaar wordt een unieke decoratie- en woonmarkt gehouden. Rondom de zaak Tierelantijn in het centrum van Opheusden staan zaterdag 24 september weer dertig kramen vol woon- en decoratieartikelen uitgestald en aangeboden. Het is een sfeervolle markt met volop brocante en landelijke woonartikelen.

Brocante en landelijk, Die trend is het momenteel helemaal. Het mag in en rondom huis stoer, robuust en sober zijn. Met al dan niet oude of nieuwe oudgemaakte doorleefde woonproducten. Samen met Ell4you uit Bemmel en Tierelantijn uit Opheusden is dit brocantefestijn opgezet. Zo'n dertig ondernemers bieden er hun specifieke waar aan. Kwalitatief kan dit tot een van de betere markten in heel de regio gerekend worden.

Van schilderijen, wandpanelen, kussens, lampen, kastjes tot aan kaarsen, kransen en allerlei woondecoratie en aanverwante artikelen; je vindt het allemaal bij elkaar op deze bijzondere markt. Veelal gemaakt van eerlijke materialen; het is een genot om hiermee gezelligheid en sfeer te kunnen creëren.

Al jaren houden wij ons hobbymatig bezig met de inrichting en styling van onze woning. Het creëren van een sobere, robuuste en stoere, maar toch warme en landelijke sfeer is onze uitdaging.

Een bezoek aan het Brocantefestijn is een feest op zich voor het hele gezin. Voor het eerst is er ook een terras, waar koffie en thee geschonken wordt en een lekkernij zal worden geserveerd. Kom naar Opheusden en geniet!

Meer berichten