Logo gemeentenieuwsonline.nl

Ondernemer met plannen? Kom naar de Dag van het Nieuwe Financieren!

  Zakelijk

BETUWE - Speciaal voor ondernemers die kansen zien en volop plannen hebben, organiseert Rabobank op 29 september de Dag van het Nieuwe Financieren in Druten. Deze dag draait helemaal om u als ondernemer én uw plan.

Reken maar dat er veel ondernemers met plannen zijn in Nederland. Tijdens de Dag van het Nieuwe Financieren kunnen deze ondernemers hun plan pitchen en direct feedback krijgen om ze nóg beter te maken en om te leren van experts. Het wordt een dag vol inzicht, inspiratie en informatie.

Programma
Op 29 september zijn er verschillende workshops en is er volop kans om te sparren met accountmanagers en experts tijdens inloopsessies. Een mooie kans om meer te weten te komen over thema's als crowdfunding, lease en het stapelen van financieringen. Heeft u al een ijzersterk plan? Doe dan mee aan de pitchwedstrijd en overtuig het publiek en de jury.

Zien we u en uw plan op 29 september?
Nieuwsgierig geworden? Kijk dan op de website van Rabobank Oost Betuwe (www.rabobank.nl/oostbetuwe) voor meer informatie en om u aan te melden. De Dag van het Nieuwe Financieren vindt plaats bij Cultureel Centrum d'n Bogerd, gevestigd aan de Van Heemstraweg 53 in Druten. Het programma start om 14.00 uur en duurt tot 18.00 uur.

Meer berichten