Logo gemeentenieuwsonline.nl

Nieuwe Bildtstar aardappelen bij familie Vroegop

  Zakelijk

RANDWIJK - Er zijn weer nieuwe Bildtstar aardappelen te koop bij familie Vroegop in Randwijk. Ook voor Frieslander, Premiére, Doré en Obama bent u bij Vroegop aan het goede adres.

De Obama is een vrij nieuw ras, dat voor het derde jaar op de Betuwse klei verbouwd wordt. Later in het seizoen worden de Bintjes, Eigenheimers en Nicola gerooid. Ook de uien worden zelf geteeld. Het bedrijf is GlobalGap gecertificeerd, dat wil zeggen dat gecontroleerd wordt hoe de aardappelen en uien geteeld worden en hoe ze in de schuur opgeslagen en gesorteerd worden. Zo bent u verzekerd van een veilig product.

De boerderijwinkel is van maandag tot en met vrijdag geopend van 08.30 tot 18.00, op zaterdag van 08.30 tot 17.00 uur. In de boerderijwinkel wordt behalve aardappelen en uien, ook fruit, streekproducten, hooi en stro (pakjes van 2 ½ kg) verkocht. Vanaf half augustus zijn er ook zo'n 200 soorten pompoenen en kalebassen van eigen kwekerij te koop. Eind deze week zijn de zonnebloemen er weer. Mooie grote bloemen met lange stelen voor 3.50 per bos van 5 stuks.

Hooi is ook te koop in balen van 20 kg. Stro in balen van 17 kg. Stro is in de oogsttijd ook rechtstreeks van het land te koop. Dat is aanzienlijk goedkoper dan stro uit de schuur. Ook kunnen pakken strooisel (houtvezel) en gemalen koolzaadstro geleverd worden, kijk voor meer informatie op www.vroegop-randwijk.nl. Facebook: Vroegop Randwijk VOF of Facebook: Pompoenenwinkel.

Familie Vroegop, Knopperweg 2, Randwijk; 0488 491291.

Meer berichten