Logo gemeentenieuwsonline.nl
Zaken Nieuws

De kracht van Prof PC zit 'm in de totaaloplossing!

  Zakelijk

ELST - Prof PC is ruim 9 jaar een begrip in de regio als het gaat om professionele ICT dienstverlening. Wij leveren diensten aan zowel particulieren, de zzp-er als ook het MKB. Prof PC adviseert, repareert en levert vanuit ons Service Center in Elst.

Voor de zakelijke gebruiker hebben wij een breed aanbod business laptops en PC's. Verder hebben wij een breed aanbod aan oplossingen om u als ondernemer te ontzorgen op ICT-gebied. Prof PC heeft tegenwoordig ook cloud-oplossingen zoals: hosted Exchange, Cloud back-up en Cloud Server/Werkplek.

Vanwege de groei van Prof PC hebben wij onze openingstijden verruimd met twee koopavonden. Daarnaast zijn wij de maandagmiddag ook extra geopend. Wij zijn u hierdoor nog beter van dienst!
Bent u benieuwd welke reparaties wij verrichten? Kijk dan op onze vernieuwde site www.profpc.nl onder reparatie en onderhoud. Wij hebben uw reparatie veelal binnen drie werkdagen klaar!

Indien uw apparatuur aan vervanging toe is, bent u bij ons op de juiste plaats voor de advisering en aanschaf van een nieuwe laptop, tablet, PC. Wij kunnen dan gelijk uw bestanden overzetten en de e-mail instellen zodat uw nieuwe laptop of PC direct gebruiksklaar is. Neem gerust een kijkje in de vernieuwde webshop van Prof PC. Wij leveren ook maatwerk! Ook de fanatieke gamer is welkom voor een nieuwe Game-PC!

Prof PC, Nieuwe Aamsestraat 28, Elst; 0481 372 473; www.profpc.nl;
MA 13:00-18:00 | DI en DO 10:00-20:00 | WO en VR 10:00-18:00 | ZA 10:00-13:00 uur

Meer berichten