Logo gemeentenieuwsonline.nl
Zaken Nieuws

Copy- en pakketservice: snelheid en kwaliteit tegen vriendelijk tarief Copy & Send: van ondernemer tot student!

  Zakelijk

ELST – Waar laat ik het geboortekaartje drukken? Mailing, flyer of folder? Of een scriptie uitprinten, en meteen laten inbinden? Steek je licht maar eens op bij Copy & Send. Dit jonge bedrijf van Phyllis Leijser en Robin van Zadelhoff verzorgt de opdracht tot in de puntjes. Moet het printwerk dezelfde dag ook nog worden verzonden, dan kan dat bij de pakketservice van Copy & Send.

Voor beide afdelingen van Copy & Send geldt een snelle levering, waarbij ook de kwaliteit de boventoon voert. Het bedrijf dat gevestigd is in het bedrijfsverzamelgebouw (het voormalige consultatiebureau) aan het Europaplein heeft haar deuren op 20 juni geopend.

Van visitekaartjes tot aan posters. Lever het (foto-) of ontwerp materiaal aan en Copy & Send gaat aan de slag. Aanleveren kan zelfs via de mail, en contact houden via whatsapp. Dringende opdracht of een deadline? Opdrachten die voor 12.00 uur worden aangeleverd, liggen dezelfde dag vanaf 18.00 klaar!

Ook de pakketservice is er voor zowel de ondernemer als particulier. Het grote voordeel ten opzichte van veel andere verzenders is, dat Copy & Send met verschillende vervoerders zaken doet. "We zoeken per product de beste vervoerder voor de klant. Dat varieert nogal eens. We willen het de klant zo gemakkelijk mogelijk maken tegen een betaalbaar tarief", vertellen de jonge ondernemers, die kennis van zaken hebben. Copy & Send denkt met de klant mee en is voor iedereen toegankelijk, zelfs voor maar 1 kopie.

Copy & Send is geopend op maandag tot en met vrijdag van 09.30 tot 15.30 en van 18.00 tot 18.30 uur. Europaplein 39, Elst; telefoon 06 82269288; www.copyensend.nl.

Meer berichten