Logo gemeentenieuwsonline.nl
Zaken Nieuws

Carwash Center Elst neemt op bijzondere wijze afscheid van Koen Fokkens

  Zakelijk

ELST – Na 11 jaar komt er op 31 maart 2016 een einde aan het dienstverband van Koen Fokkens bij Car Wash Center Elst. Reden voor directeur Arjan Stuart om op ludieke wijze afscheid te nemen van zijn gewaardeerde werknemer, die de laatste jaren als een bedrijfsleider fungeerde.

"Zonder Koen had ik geen kans gehad om veel dingen te ondernemen. Hij is er altijd en voor veel klanten is hij een van de belangrijke gezichten van Car Wash Center Elst", vertelt Stuart.

Twee jaar geleden rondde Fokkens zijn studie integrale veiligheid af, maar bleef wel in dienst bij Car Wash Center Elst, waar hij de eervolle bijnaam Koen Autoboen draagt.

"Het is logisch dat Koen iets met zijn studie wil gaan doen en daarom gaat hij ons verlaten. Op 31 maart 2016 is zijn laatste werkdag. En die roepen we uit tot Koen Autoboen Wasdag, waarbij de klanten ook de hele dag tegen het Happy Hour-tarief hun auto kunnen wassen. We hopen dat Koen het enorm druk krijgt", aldus Stuart met een grap. Na sluitingstijd krijgt Fokkens een passend afscheid aangeboden om hem te bedanken voor zijn inzet.

Car Wash Center Elst is gevestigd aan de Industrieweg Oost 9-A in Elst. Volg Carwash Center Elst ook via Facebook, twitter en via www.carwashcenterelst.nl.

Meer berichten