Logo gemeentenieuwsonline.nl

Tuinadviesdagen bij Boomkwekerij en Groencentrum De Batterijen

  Zakelijk

OCHTEN - Groencentrum De Batterijen organiseert op 1 en 2 april tuinadviesdagen. U kunt dan bij ons terecht voor een advies op maat voor u tuin en dat kan bestaan uit bijvoorbeeld hoe u uw borders in de tuin het beste kan inrichten of dat u de bemesting op de juiste manier toepast.

Daarvoor kunt u bij ons gratis een monster van uw grond laten nemen en welke voedingsstoffen u dan moet toedienen. Hiervoor is op zaterdag 2 april een DCM-specialist aanwezig. Deze houdt ook een lezing over biologische bestrijding in uw moes en/of siertuin. Ook kunt u met onze ontwerper om de tafel wat er allemaal mogelijk is om uw tuin helemaal naar uw zin te krijgen voor wat betreft de beplantingskeuze voor uw tuin of boomgaard. Wij kunnen u daar prima bij adviseren. Ook zijn er diverse bedrijven aanwezig die verwant zijn met producten die u in uw tuin verwerkt of kan gebruiken, zoals natuurlijke afscheidingen, tuinmeubelen, tuinmachines enzovoort. Wij hebben voor u een prachtige collectie bomen en planten staan in een uitstekende kwaliteit. Want het is nu nog een prima tijd om bomen, hagen, heesters, vaste planten enzovoort te planten.

Ook voor de kinderen is er een leuke attractie! Van harte welkom op onze tuinadviesdagen op 1 en 2 april! De fruit-en sierbomenspecialist uit Ochten!

Boomkwekerij en Groencentrum De Batterijen, Bonegraafseweg 68, Ochten; 0344 641271; info@batterijen.nl; www.batterijen.nl.

Meer berichten