Logo gemeentenieuwsonline.nl
Zaken Nieuws

Hoveniersbedrijf Simon Schulte mag kwaliteitslogo 5-Sterrenspecialist voeren

  Zakelijk

BEMMEL - Hoveniersbedrijf Simon Schulte uit Bemmel mag sinds kort het kwaliteitslogo 5-Sterrenspecialist voeren. Het logo wordt alleen toegekend aan bedrijven die garant staan voor goed advies, vakmanschap, kwaliteit, service en garantie. Een goed advies is immers goud waard!

De hedendaagse consument wordt steeds kritischer. Er zijn steeds meer aanbieders, waardoor men vaak door de bomen het bos niet meer ziet. Dankzij het kwaliteitslogo 5-Sterrenspecialist wordt het voor de consument een stuk makkelijker gemaakt. Het logo mag enkel gevoerd worden door bedrijven die vakmanschap, kwaliteit, service, garantie en het geven van een goed advies hoog in het vaandel hebben. Stuk voor stuk zaken die Simon Schulte als vanzelfsprekend beschouwt!

WonenWonen.nl

Het kwaliteitslogo 5-Sterrenspecialist wordt toegekend door WonenWonen.nl, dat in de afgelopen vijftien jaar is uitgegroeid tot een van de grootste woonportalen van Nederland. Op de website vindt u veel informatie over alles wat met wonen te maken heeft. Denk hierbij ook aan het aanleggen en onderhouden van de tuin.WonenWonen.nl heeft per branche een overzicht gemaakt van de allerbeste vakspecialisten van Nederland. Enkel de door WonenWonen.nl geselecteerde bedrijven mogen het kwaliteitslogo 5-Sterrenspecialist voeren. Simon Schulte is er erg trots op zich in dit selecte gezelschap te bevinden (www.5sterrenspecialist.nl).

Hoveniersbedrijf Simon Schulte, Bloemenstraat 41, Bemmel; 06 16604595; www.simonschulte.nl.

Meer berichten