Logo gemeentenieuwsonline.nl
Zaken Nieuws

Open huis bij “ElementZ huidinstituut” Elst

  Zakelijk

ELST - Zaterdag 20 februari is er een inloopmiddag van 14.00 tot 17.00 uur bij ElementZ met demonstraties in de salon van onder andere de 'Diamond Touch', de nieuwste vorm van microdermabrasie. Daarnaast is er ook aandacht voor de mineralen make-up en kan men zelf ervaren wat deze mineralen met uw huid doen. Ook een Cenzaa 'East meets West'-huidanalyse ontbreekt niet.

In november is Judith Roelofsen als Cenzaa huidexpert gestart met haar huidinstituut ElementZ voor zowel ontspannende als huidverbeterende behandelingen. De sfeer bij binnenkomst, de ambiance, de uitstraling en de geuren doen u de drukte van alledag even vergeten. Een geurreis voorafgaande  aan de behandeling wordt ervaren als een ware beleving.

Judith Roelofsen heeft zich gespecialiseerd in het huidprobleem acne. Of het nu gaat om jeugdpuistjes of echte acne, voor een gratis intake is iedereen welkom. Doordat ElementZ is aangesloten bij de ANBOS en de Vektis kan een behandeling voor acne vergoed worden door uw zorgverzekering.

Bij ElementZ wordt gewerkt met het merk Cenzaa, een Nederlands merk gebaseerd op natuurlijke ingrediënten zonder chemische toevoegingen.

"Ook voeding speelt een belangrijke rol bij hoe de conditie van uw huid is", zegt Judith. Tijdens de behandeling zal dit ook besproken worden. "Door middel van enkele aanpassingen op het gebied van voeding, uw dagelijkse huidverzorging thuis en de behandelingen zult u merken dat uw huid zichtbaar een betere conditie krijgt."

Na de behandeling kan uw huid gemineraliseerd worden met de mineralen make-up van beMineral. Uw huid zal stralen als nooit tevoren.

U bent van harte welkom de 20e bij ElementZ en neem gerust iemand mee. Een hapje en een drankje staan natuurlijk klaar!

ElementZ huidinstituut, Bemmelseweg 81b Elst, 06-45298246

www.elementz-huidinstituut.nl en Facebookpagina

Meer berichten