Logo gemeentenieuwsonline.nl

Het Wapen van Valburg - Afscheid… en een nieuw begin!

  Zakelijk

VALBURG – Na 30 jaar nemen Wim en Joke Boswinkel afscheid van restaurant gasterij en zaal 'Het Wapen van Valburg'. Zij hebben in Jolanda van Aalst een opvolger gevonden voor hun bedrijf. Vanaf 1 januari zal Jolanda, die al een aantal jaren bij Het Wapen van Valburg in dienst is, met haar man en kinderen, die overigens allemaal horeca ervaring hebben, de uitdaging aan gaan om het bedrijf voort te zetten.

Jolanda heeft haar hele leven in de horeca gewerkt, in alle disciplines van spoelkeuken tot restaurantmanager met een ster. Ervaring genoeg dus! Wim en Joke zijn er van overtuigd dat Jolanda dit met minstens net zoveel passie gaat doen als zij dat gedaan hebben. Het enige wat verandert, is dat ze nu geen werknemer meer is, maar werkgever. Samen met haar gezin en het huidige personeel wordt het bestaande concept voortgezet, doorontwikkeld en desgewenst aangepast aan de wensen van de gasten.

Wim en Joke gaan afscheid nemen van het voor hun zo prachtige bedrijf, waar zij dertig jaar lang hun ziel en zaligheid in hebben gelegd. Na de drukke kerstdagen die inmiddels voorbij zijn, een mooie manier om het af te sluiten. Na 1 januari hopen zij van hun rust te kunnen gaan genieten en kunnen ze de afgelopen jaren de revue nog eens laten passeren en terug kijken op een mooie tijd!

Langs deze weg willen zij iedereen bedanken die zij in de afgelopen 30 jaar hebben mogen begroeten in het restaurant, tijdens een feest of partij en met de carnaval.

Receptie 4 januari

Iedereen die het leuk vindt is van harte welkom op de receptie die gegeven wordt op maandag 4 januari 2016 van 15:00 tot 19:00 uur. Onder het genot van een hapje en drankje kunt u kennis maken met de nieuwe uitbaters en afscheid nemen van Wim en Joke Boswinkel.

Het Wapen van Valburg is gevestigd aan de Tielsestraat 69 in Valburg en blijft gewoon bereikbaar onder telefoonnummer 0488-431292, info@wapenvanvalburg.nl, www.wapenvanvalburg.nl.

Meer berichten