Logo gemeentenieuwsonline.nl

November laminaat-aktiemaand bij Van Baal Materiaalhandel

  Zakelijk

HERVELD – De maand november is bij uitstek 'woonmaand'. Er wordt weer veel binnen vertoefd. Vandaar dat veel aanpassingen in het huis in november worden gedaan. Wat dacht u bijvoorbeeld van een nieuwe vloer? Kom dan deze maand eens langs bij Van Baal in Herveld, want in november bieden zij een gratis Protecta ondervloer aan, evenredig aan het aantal m2 laminaat dat u koopt!

Tegenwoordig zijn vele houtsoorten perfect nagebootst in diverse laminaatvarianten. Tevens zijn er mooie imitaties van stenen vloeren. De keuze in kleur en design is enorm. Bovendien is laminaat degelijk en duurzaam. En omdat het eenvoudig stofvrij te houden is, biedt het aan mensen met allergieën een gezondere en aangenamere leefomgeving. Het is snel en gemakkelijk zelf te leggen, maar dit kunt u uiteraard ook uitbesteden aan Van Baal.

Naast het grote assortiment laminaat kunt u bij Van Baal echter ook terecht voor al uw bouwmaterialen, zowel nieuw als gebruikt; stalen balken, vloerroosters, radiatoren, isolatiemateriaal, balk- en tuinhout, u vindt het allemaal bij Van Baal. Of bent u op zoek naar kunststof kozijnen? Kom dan zeker eens een kijkje nemen, want bij Van Baal zult u versteld staan van de enorme keuze daarin! Alles is op voorraad, dus direct mee te nemen of te laten bezorgen, want ook dat is mogelijk.

En heeft u geen tijd om naar Herveld te komen, wellicht vindt u wat u zoekt op de webshop: www.vanbaal-herveld.nl. Op maandag voor 15.00 uur besteld is woensdag in huis!

Van Baal Materiaalhandel, Verbindingsweg 10, Herveld; 0488 452931.

Meer berichten