Logo gemeentenieuwsonline.nl
Zaken Nieuws

Opheffingsuitverkoop Meubel Master Select Elst verlengd

  Zakelijk

ELST - De opheffingsuitverkoop van Meubel Master Select in Elst is al een tijdje in volle gang. De deuren moesten eind oktober definitief gesloten worden maar in overleg met de verhuurder zijn zij tot overeenstemming gekomen en heeft deze daardoor de mogelijkheid geboden dit uit te stellen tot eind december.


De winkel, gevestigd aan het Sint-Werenfriedplein 3c in Elst, is blij met deze verlenging want de voorraden meubelen, boxsprings en matrassen zijn groter dan voorzien. Gelukkig is de vraag naar deze kwalitatief goede woon- en slaap meubelen groot, natuurlijk mede door de fantastisch lage opheffingsprijzen.

Edwin Snijder, eigenaar van Meubel Master Select, vertelt het jammer te vinden de deuren te moeten sluiten, maar is erg blij dat hij nog twee maanden langer de tijd heeft. Zo laat hij ook weten dat de laatste voorraden uit het magazijn naar de winkel worden aangevoerd, zodat er voor velen nog genoeg keus zal zijn. Mocht u nog voornemens zijn binnenkort een nieuw meubel, bankstel, boxspring en/of matras aan te schaffen, wacht dan niet te lang en kom profiteren in de winkel van Meubel Master Select aan het Sint-Werenfriedplein 3c in Elst . Voor dat u het weet is het te laat….

Meer berichten