Logo gemeentenieuwsonline.nl

De kracht van Prof PC zit 'm in de totaaloplossing!

  Zakelijk

ELST - Prof PC is ruim acht jaar een begrip in de regio als het gaat om professionele ICT dienstverlening. Wij leveren diensten aan zowel particulieren, de zzp-er als ook het MKB. Prof PC adviseert, repareert en levert vanuit ons Service Center in Elst.

Voor de zakelijke gebruiker hebben wij een breed aanbod business laptops en PC's. Verder hebben wij een breed aanbod aan oplossingen om u als ondernemer te ontzorgen op ICT gebied. Wij informeren u graag in een persoonlijk inventariserend gesprek over de mogelijkheden voor uw bedrijf. Prof PC heeft tegenwoordig ook cloud oplossingen zoals: hosted Exchange, Cloud back-up en Cloud Server/Werkplek.

Vanwege de groei van Prof PC hebben wij de capaciteit van onze reparatie ruimte uitgebreid. Wij zijn u hierdoor nog sneller van dienst! Bent u benieuwd welke reparaties wij verrichten? Kijk dan op onze vernieuwde site www.profpc.nl onder reparatie en onderhoud. Wij hebben uw reparatie veelal binnen drie werkdagen klaar!

Indien uw apparatuur aan vervanging toe is, bent u bij ons op de juiste plaats voor de advisering en aanschaf van een nieuwe laptop, tablet, PC. Wij kunnen dan gelijk uw bestanden overzetten en de e-mail instellen zodat uw nieuwe laptop of PC direct weer gebruiksklaar is. Neem gerust een kijkje in de vernieuwde webshop van Prof PC. Wij leveren ook maatwerk! Ook de fanatieke gamer is welkom voor een nieuwe GAME-PC!

Wilt u overstappen naar Windows 10? Kom dan langs bij Prof PC voor de Windows 10 overstapservice! "Wij controleren of uw systeem en randapparatuur geschikt zijn voor Windows 10. Zo ja, dan installeren wij Windows 10 voor u en daarnaast stellen wij alle privacy instellingen e.d. op de juiste manier in. Indien uw systeem niet geschikt is voor Windows 10, kunnen we naar de opties kijken zodat dit wel mogelijk wordt. Kom langs en maak de overstap naar Windows 10 voor maar 45 euro."

Prof PC, Nieuwe Aamsestraat 28, Elst, 0481 372473; www.profpc.nl; Di-Vr 10:00-18:00 uur Za 10:00-13:00 uur.

Meer berichten