Logo gemeentenieuwsonline.nl
Zaken Nieuws

ZLIM bodystyling Center Elst

  Zakelijk

ELST – Al vijftien jaar worden opzienbarende resultaten geboekt door het ZLIM bodystyling Center Elst van Mirjam Melchers. Ze heeft met haar team laten zien dat met de Zlim-methode succesvol afslanken mogelijk is! Door te sporten, oefenen, bewegen in de warmtecabines en… vooral in combinatie met een intensieve voedingsbegeleiding.

Veel dames zijn trots op hun figuur, die ze met begeleiding van Zlim bodystyling Center Elst hebben bereikt. Met name de kwaliteit en de vrouwvriendelijke omgeving doen hen zelfs vaak besluiten hier te blijven sporten en zo op gewicht en in vorm en conditie te blijven.

"Afvallen is voor velen moeilijk. Zeker in de beginperiode", vertelt Mirjam. "Wij zijn de stok achter de deur. Als je vastloopt, peppen we je op." Zlim biedt ondersteuning met twee keer per week in de studio een intensieve begeleiding bij de oefeningen in de warmtecabine, waarbij ook het eetpatroon met voedingsadvies een belangrijke plaats inneemt.

Er is de laatste jaren flink veel meer bekend geworden over voeding. "Wij vertellen wat voeding met je lichaam doet. Dat inzicht zorgt ervoor, dat je gemakkelijker kunt afvallen en op gewicht kunt blijven…"

De Zlim-methode zorgt dat je op een gezonde manier kilo's kunt afvallen, dat je omvang vermindert en je je fitter gaat voelen. Dat is allereerst het resultaat van het opvolgen van het op jou afgestemde voedingsadvies. "Plannen en keuzes maken", is het credo. We leren je een gezond normaal eetpatroon, waarbij je echt wel eens mag zondigen…"

ZLIM bodystyling Center, Dorpsstraat 29a, Elst; 0481 375189; www.zlimelst.nl.

Meer berichten