Logo gemeentenieuwsonline.nl

Bakkerij De Greef opent deuren

  Zakelijk

KESTEREN - Afgelopen woensdag was het zover: Na enige weken breken en bouwen kon de geheel vernieuwde winkel weer worden geopend. Onder veel belangstelling en luid gejuich mochten de kleinkinderen van Wim de Greef de deur openmaken. Dit werd op heel originele wijze met een ouderwetse ovenschieter gedaan.

De (papieren) deur bezweek onder zoveel geweld. Vervolgens liep het storm. De spectaculaire openingsactie had gretige aftrek. Dat was ook geen wonder. Voor slechts tien euro was er een royaal gevulde fietstas, geheel in de nieuwe huisstijl van bakkerij De Greef. Wim de Greef spreekt van een doorslaand succes. "We hadden wel verwacht dat het druk zou worden, maar dit overtrof onze stoutste verwachtingen." Manager Kees-Jan Meijer vult aan: "Deze dag is een mooie bekroning op heel veel voorbereidingen. We wilden graag weer een knusse dorpsbakkerij waar iedereen zich meteen thuis voelt. We hebben gekozen voor opvallende kleurstelling en gewerkt met authentieke materialen. De reacties zijn ook zeer positief. Klanten kunnen zien dat we ons blijven ontwikkelen. Alles is vernieuwd, de huisstijl, kleding, verpakking, et cetera. Toch voelt het meteen heel vertrouwd aan".

Wim: "Bij ons kunt u terecht voor brood, zoals het ooit bedoeld was; ouderwets lekker en ons gebak heeft ook een zeer goede naam in de Betuwe."

Bakker De Greef, Hoofdstraat 26, Kesteren; 0488 482624.

Meer berichten