Logo gemeentenieuwsonline.nl

Feestelijke opening na metamorfose bakkerij De Greef

  Zakelijk

KESTEREN – Trots staat Wim de Greef voor het pand van de alom bekende bakkerij. Wekenlang is er hard gewerkt om de bakkerij een complete metamorfose te laten ondergaan. Het zo vertrouwde aanzicht van de bakkerij, met de rood-wit gestreepte zonnenschermen, maakte een aantal weken plaats voor steigers, puin en stof.

"Ons pand en onze winkel waren echt aan een vernieuwingsslag toe. Ook met het oog op de toekomst. Mijn echtgenote Ria en ik zijn in 1986 samen de bakkerij begonnen, maar onze volgende generatie is immers ook al volop bij onze bakkerij betrokken", aldus Wim. Manager Kees-Jan Meijer vervolgt: "Vanzelfsprekend hebben er alléén maar veranderingen plaats gevonden aan het pand. Onze vakbekwame bakkers blijven natuurlijk garanderen dat er alleen maar hoogwaardige producten uit onze ambachtelijke bakkerij blijven komen. Daaraan zal zeker nooit 'gesleuteld' worden! Er zal zelfs weer een nieuwe broodsoort aan ons assortiment worden toegevoegd: Greefs Landbrood."

En op woensdag 9 september gaan de deuren van de nieuwe winkel open? Kees-Jan: "Dat klopt. Dan heten wij iedereen welkom om een kijkje te komen nemen! Wij hebben de winkel dan wel vernieuwd, maar daarbij ook geprobeerd om het knusse warme gevoel vast te houden. Om 9.00 uur zal Wim de officiële heropening verrichten. En natuurlijk hebben we een spetterende openingsaktie: Een mooie fietstas, volledig gevuld met diverse heerlijkheden, voor tien euro!'

Wees welkom bij bakkerij De Greef aan de Hoofdstraat 26 in Kesteren; 0488 482624; www.bakkerijdegreef.nl. Ook op Facebook!

Meer berichten