Logo gemeentenieuwsonline.nl
Zaken Nieuws

Eigenwijs interieurontwerp

  Zakelijk

NIJMEGEN – De 27-jarige Eline Brunekreeft heeft de stoute schoenen aangedaan en is sinds anderhalf jaar de trotse eigenaresse van het frisse en eigenwijze Bruun interieurontwerp.

Als klein meisje maakte zij al complete plattegronden van Lego. Toch koos Brunekreeft jarenlang voor haar liefde voor theater, maar het ruimtelijk inzicht en de passie voor interieur is altijd gebleven en nu jaren later bezit ze een eigenzinnig interieurbedrijf.

Met één voet in het verleden en één voet in het heden staat Bruun interieurontwerp voor een glimlach in huis en dat is precies wat Brunekreeft wilt overbrengen naar haar klanten. Meubels die plezier uitstralen, ruimtes waar geleefd mag worden en vooral niet bang zijn om met een knipoog naar een woning te kijken.

Met een flinke dosis humor en creativiteit begint ze aan haar projecten waardoor er vaak verrassende en originele oplossingen ontstaan. Haar sterke punt is om retro, vintage en tweedehands elementen een nieuw leven te geven en dat te combineren met hedendaags design. Iedere stijl en sfeer kan versterkt worden door elementen met een eigen verhaal en unieke uitstraling.

"Mijn naam is Eline Brunekreeft, en ik ben Bruun interieurontwerp. Ik durf het aan om samen met u de 'onveilige' weg te kiezen en uw inrichting zo aan te pakken dat het juiste gevoel van 'thuis komen' bereikt wordt."

Van een compleet ontwerp tot kleinschalig advies, voor alle doeleinden kan Bruun interieurontwerp ingezet worden. Meer informatie staat op www.bruun-interieurontwerp.nl of bel naar 06 81164154.

Meer berichten