Logo gemeentenieuwsonline.nl
Zaken Nieuws

Tandarts Berendsen neemt praktijk in Herveld over

  Zakelijk

HERVELD/HUISSEN – Welkom aan alle patiënten van zowel tandartsenpraktijk Berendsen Huissen als tandartsenpraktijk Berendsen Herveld. Per 1 juli zal de vestiging van tandarts Vincent Berendsen in Huissen uitgebreid worden met een vestiging in Herveld. Deze bestaande praktijk is overgenomen van tandarts Geurt van Maanen. De praktijk wordt voortgezet door Vincent Berendsen, zoon Mick en dochter Inge.

Tandarts Vincent Berendsen zal de meeste tijd in Huissen werkzaam blijven en zal in Herveld de orthodontische behandelingen voor die regio op zich nemen. Vincent Berendsen is gespecialiseerd in orthodontie voor zowel kinderen als volwassenen. Een vrijblijvend consult voor de orthodontie of voor de algemene Tandheelkunde is altijd mogelijk.

Tandarts Mick Berendsen zal voornamelijk in Herveld werken en 2 dagdelen in Huissen. Tandarts Mick Berendsen is in december 2014 afgestudeerd. Hij zal zich bezig houden met de algemene Tandheelkunde d.w.z.: restauratieve tandheelkunde, prothetiek en endodontologie. Hij is gespecialiseerd in het vervaardigen van kronen en bruggen met een digitale techniek, genaamd Cerec apparatuur. Het voordeel hiervan is dat de kroon of brug in een dag klaar is en geplaatst wordt. Hiervoor hoeven ook geen afdrukken en noodkronen meer gemaakt te worden.

Inge Berendsen is mondzorgkundige en zij zal zowel in Huissen als in Herveld werkzaam zijn. Inge is gespecialiseerd in het in stand, gezond en schoon houden van het steunweefsel van tanden en kiezen. Zij zal zich focussen op de preventie en behandeling van gingivitis en parodontitis. Ook zal ze zich richten op de behandeling van jonge, jeugdige patiënten met of zonder angst in de tandartsstoel. Ze heeft hier reeds 5 jaar ervaring in.

Graag tot ziens in Herveld en/of Huissen.

Tandartspraktijk Berendsen Herveld

Het Dorpsplein 34

6674 BW Herveld

0488-452849

Tandartspraktijk Berendsen Huissen

Mecklenburg 2

6851 KL Huissen

026-3256603

Meer berichten