Logo gemeentenieuwsonline.nl

Showtuin met groot assortiment tuinhout en tuinhouten producten bij Van Baal

  Zakelijk

HERVELD – We kennen Van Baal in Herveld van de bouw- en sloopmaterialen. En natuurlijk van het tuinhout. Het assortiment is dit jaar verder uitgebreid! En... bij het bedrijf kun je vele modellen tuinhouten producten in de showtuin bewonderen.

Er is hout in allerlei soorten en kwaliteiten: van het trendy en fraaie Douglas tot aan Bankirai. Tegen uiterst scherpe prijzen. Net als het laminaat, dat in de showroom van Van Baal Laminaat wordt aangeboden.

Direct bij de parkeerplaats van Van Baal is de showtuin. Hier zie je hoe fraai de tuinhouten producten tot hun recht komen. Zoals schuttingen, vlonderdelen, poorten, hekwerk en ook palen, pergola's en carports. Het is nog maar een selectie van de mogelijkheden; op de binnenkort vernieuwde website met webshop van Van Baal staat het complete assortiment. De meeste producten zijn bij Van Baal op voorraad (zo niet: 's maandags voor 12.00 uur besteld; op woensdag de aflevering!) en kunnen worden bezorgd.

Laminaat

In de showroom is een keuze uit 36 pallets met elk minstens honderd vierkante laminaat; uit voorraad leverbaar! Er is reeds laminaat tegen een prijs van vier euro vijfennegentig per vierkante meter! Dit kliklaminaat is zeer gemakkelijk zelf te leggen.

Je kunt bij Van Baal terecht tussen 08.00 en 18.00 uur; op de woensdagavond zelfs tot 20.00 uur, zaterdags tot 14.30 uur. De klant is er verzekerd van een deskundig advies, snelle hulp en een kopje koffie staat altijd klaar.

Van Baal Laminaat, Verbindingsweg 10, Herveld; telefoon 0488 452931; www.vanbaal-herveld.nl.

Meer berichten