Logo gemeentenieuwsonline.nl

Riekershop Arnhem bestaat 15 jaar en trakteert!

  Zakelijk

ARNHEM – Als u nu kiest voor schoenen van Rieker, voelt dat niet alleen goed aan uw voeten, maar óók in uw portemonnee. Het is namelijk feest bij Riekershop Arnhem. Zowel in de webshop als in de winkel wordt u getrakteerd tot wel 25 procent korting op de gehele collectie.

Het is namelijk precies vijftien jaar geleden dat Bart Paanakker zijn 'stoute schoenen' aantrok en zijn eigen schoenenzaak in Arnhem begon. “Ik was ervan overtuigd dat er behoefte was aan een schoenenzaak met een merk, waar de volle aandacht is voor de laatste modetrends, maar waarbij daarnaast veel waarde wordt gehecht aan comfort. Dat kon alleen Rieker zijn!”, vertelt hij vastbesloten. Bart kende het merk al via zijn vader, die toen vertegenwoordiger van het gerenommeerde merk Rieker was. Het merk werd door familie Rieker in 1874 voor het eerst op de markt gebracht in Duitsland en groeide uit tot een belangrijke internationale speler in de schoenenbranche. Rieker wordt geroemd om het sublieme draagcomfort. Ieder model in elke collectie van Rieker is uitzonderlijk licht en flexibel en biedt een optimale pasvorm. Het is dan ook niet zo vreemd dat zelfs klanten van ver buiten Arnhem de Riekershop weten te vinden. Mensen die veel lopen of moeten staan zoals voor het werk bijvoorbeeld, 'lopen ermee weg'! De zolen spelen hierin een belangrijke rol. Die zijn allemaal extra schokdempend gemaakt, waardoor de voeten worden ontlast en u minder snel vermoeid bent.


Bestel eenvoudig op www.riekershop.nl of kom het zelf ervaren in de winkel. U bent van harte welkom aan de Bakkerstraat 30 in Arnhem (centrum), 026 4427366.

Meer berichten