Logo gemeentenieuwsonline.nl

Na succes vorig jaar opnieuw voorstellingen tijdens de kerstvakantie Circus Bolalou deze kerst terug in Arnhem met geheel nieuwe show

  Zakelijk

ARNHEM - Dit jaar verruilen zij de locatie op het bedrijventerrein IJsseloord 2 voor het stadspark Presikhaaf. De grote rood-witte circustent wordt opgebouwd en tientallen kerstbomen en duizenden lampjes maken de ambiance compleet.

De voorstelling die dit jaar wordt gegeven is geheel anders dan afgelopen jaar. Natuurlijk blijven de (huis)dieren de belangrijkste pijlers in het twee uur durende programma. Het kamelenpaar Mouwie en Angalie waren afgelopen kerst ook al in Arnhem. Toen waren zij net bij het circus en moesten alles nog leren, en dus nog niet in de kerstshow te zien. Het afgelopen jaar zijn zij liefdevol getraind door de jonge circusdirecteur Dennis Bossle. De kunstjes hebben zij nu aardig onder de knie. In Arabische sferen presenteert Dennis deze tweebultige in alle schoonheid

Natuurlijk is er op artistiek gebied ook genoeg te beleven. Acrobatiek op een slap gespannen koord, en balanceerkunsten met stoelen zijn een greep uit de show. Ook in de lucht, direct onder de tentkoepel worden nieuwe acts vertoond. Uiteraard is er ook voldoende humor, Clown Yotzo komt speciaal uit Tsjechië om groot en klein te laten gieren van het lachen.

Nieuwsgierig geworden? Het Kerstcircus Arnhem geeft vanaf vrijdag 20 december tot en met zondag 5 januari dagelijks voorstellingen in de aangenaam verwarmde circustent op Park Presikhaaf. Kijk voor aanvangstijden en meer informatie op de website van het circus. Ook kan men daar online kaarten reserveren. Dit wordt sterk aangeraden om teleurstellingen te voorkomen. (www.circus-bolalou.nl)

Meer berichten