Logo gemeentenieuwsonline.nl

Geniet van puur natuur van poelier Karel Hoogsteder Kip, ik heb je: Tante Door op tafel!

  Zakelijk

DRIEL - Puur natuur, ambachtelijk, duurzaam en bewust leven. Het zijn woorden die altijd en nog steeds gelden voor de (h)eerlijke producten van de poelier. En nu het wildseizoen is aangebroken, is er een keur aan variatie te krijgen. Kijk maar eens bij Karel Hoogsteder in Driel, die overigens ook de befaamde Tante Door-kip levert!

Er is momenteel volop wild in de winkel van poelier Hoogsteder. Van haas en fazant tot aan eend en konijn. Ook het aanbod van herten- en zwijnsvlees is groot. Veelal geschoten in de Betuwe en op de Veluwe. Op ambachtelijke wijze verwerkt en van een verrukkelijke hoge kwaliteit! Dagelijks komen de vaste jagers uit de regio het wild aanbieden. Karel kent de herkomst. Vraag er maar naar! En maak voor een gezellige warme winterse avond eens een heerlijk stoofpotje. Gemakkelijk te bereiden. Ze zijn er ook kant-en-klaar! Dat is puur genieten! Vraag het recept aan Karel.

Ook aan te bevelen: de kip van Tante Door. Een echt Hollandse kip, opgegroeid in ruime stallen in een natuurlijk dag- en nachtritme. Vlees vrij van antibiotica zonder groeibevorderaars. "Pure kwaliteit tegen een vriendelijke prijs. Je proeft het verschil met de reguliere kip", aldus Karel. Ook prima voor de kerst! Zoals natuurlijk ook een heerlijk biefstuk van de ree of 't hert. Of wat te denken van zwijnsfilet, de kiprollade en de steeds populairder wordende kalkoen? Ideaal voor buitenovens en barbecue!

Voorkom teleurstelling en bestel uw kerstbestelling uiterlijk voor 19 december. Geopend: 19 en 20 december van 09:00 tot 18:00 uur, 21 december van 09:00 tot 16:00 uur; 23 december van 09:00 tot 18:00 uur en 24 december van 09:00 tot 16:00 uur.

Poelier Karel Hoogsteder, Elster Grindweg 22, Driel; 026 4742426; www.poelierhoogsteder.nl.

Meer berichten