Logo gemeentenieuwsonline.nl

Circus Bolalou organiseert tweede editie Kerstcircus Arnhem

  Zakelijk

ARNHEM – Na het succes van afgelopen kerstvakantie geeft Circus Bolalou weer voorstellingen in Arnhem, en wel op een nieuwe locatie. Natuurlijk geheel in kerststijl.

Het jonge ondernemersechtpaar Steffie en Dennis Bossle kijken er al het hele jaar naar uit. Het kerstcircus in Arnhem. Afgelopen jaar organiseerden zij voor de eerste keer de circusvoorstellingen geheel in kerstsferen op het weiland op bedrijventerrein IJsseloord. De bezoekers kwamen met velen en verlieten allen voldaan de circustent. "Daar doe je het natuurlijk voor", zegt Steffie, die samen met haar man Dennis de kapitein is van het circusgezelschap. Ze vult aan: "Alle begin is moeilijk en je hoopt dat je de juiste koers vaart als bedrijf, maar als de eerste voorstelling gegeven is, en het publiek breekt de tent, figuurlijk, af. Dan weet je dat je goed zit."

Dit jaar probeert het circus op vele punten te verbeteren en alles nog meer perfect te maken. Zo is er in samenspraak met de gemeente Arnhem een nieuwe locatie gevonden. Midden in het park Presikhaaf wordt de grote rood-witte circustent opgebouwd. Voordat men daar naar binnen gaat wordt men onthaald in de foyertent, die aangekleed wordt met pluche, klatergoud, tientallen kerstbomen en honderden lampjes. De aankleding zal dit jaar nog mooier en sprookjesachtiger worden dan afgelopen editie.

Voor wie nieuwsgierig is geworden; het Kerstcircus Arnhem geeft vanaf vrijdag 20 december tot en met zondag 5 januari dagelijks voorstellingen in de aangenaam verwarmde circustent op Park Presikhaaf. Kijk voor aanvangstijden en meer informatie op de website van het circus. Ook kan men daar online kaarten reserveren. Dit wordt sterk aangeraden om teleurstellingen te voorkomen. www.circus-bolalou.nl.

Meer berichten