De oranje team van klas 2ba Het Westeraam is er klaar voor.
De oranje team van klas 2ba Het Westeraam is er klaar voor.

Autowasactie voor Kika

Evenement

ELST - Op vrijdag 28 juni slaan klas 2ba van Het Westeraam en Carwash Center Elst de handen ineen voor het goede doel Kika Kinderen Kankervrij. Vanaf 11.00 tot 17.00 uur zal er handmatig en machinaal gewassen worden voor het goede doel. Indien gewenst kan de auto ook gestofzuigd worden.

Alle opbrengsten gaan naar Kika. Initiatiefneemster is Tesse, leerling van klas 2ba, die 1 september mee gaat doen aan de Vestingloop in Hellevoetsluis welke in het teken zal staan van Kika. Tesse: “Ik zet mij al jaren in voor goede doelen en het leek mij leuk om dit samen met mijn klas te doen. De uren maken ook deel uit van de maatschappelijke stage voor school en dus slaan we twee vliegen in één klap.” Ook Arjan Stuart van Carwash Center Elst juicht de actie toe: “Het is altijd mooi om te zien dat kinderen zich inzetten voor het goede doel, en het is leuk om hier als ondernemer een steentje aan bij te kunnen dragen aan deze actie.”

Arjan en Tesse roepen iedereen op om massaal Kika te steunen en op vrijdag 28 juni langs te komen aan de Industrieweg Oost 9a in Elst voor een grondige wasbeurt van je auto, vrachtwagen, motor noem het maar op. Het oranje team van klas 2ba Het Westeraam en Carwash Center Elst staan voor jullie klaar.

Uitgelicht

Digitale krant