Logo gemeentenieuwsonline.nl

Handbalvereniging Havana zet jeugdhandbal (terug) op de kaart

  Evenement

BETUWE - Na een succesvol eerste jaar start handbalvereniging Havana het nieuwe competitieseizoen nu ook met twee jeugdteams.

Na oprichting is Havana in 2016 gestart met één dames en één heren team. Inmiddels, één jaar later, heeft de jonge vereniging zich weten uit te breiden naar twee dames-, twee heren- én twee jeugdteams. Beide jeugdteams, een jongens- en meisjesteam, starten in de D-jeugd (11-12 jaar).

Afgelopen weekend maakten de jeugd hun debuut tijdens een oefentoernooi in Huissen. De kinderen waren ongelooflijk fanatiek. Zelfs tegen teams die al langer met elkaar speelden werd met veel inzet gespeeld en de verdediging doorbroken. Team 1 werd met de vijfde plek bekroond, team 2 behaalde zelfs een tweede plek. Moe maar voldaan keerden de jeugdteams weer naar huis; op naar de competitie!

30 september om 11.00 en 11.45 uur vindt de eerste competitiewedstrijd plaats voor de D1 en de D2. Vanaf november starten ook trainingen voor kinderen van 4-10 jaar. De trainingen vinden plaats in De Ster in Lent. Interesse? Stuur een e-mail naar info@hvhavana.nl of kijk op http://www.hvhavana.nl.

Reageer als eerste
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227416&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=gemeentenieuwsonline.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=650,651,652,653,654,666,667" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>