Logo gemeentenieuwsonline.nl
Leden van het Dorpsplatform Samen Driel. (foto: Ronald Verkuijl)
Leden van het Dorpsplatform Samen Driel. (foto: Ronald Verkuijl) (Foto: Ronald Verkuijl)

Dorpsplatform Samen Driel in gesprek met alle Drielenaren

DRIEL – De komende maanden wordt in Driel gewerkt aan een ontwikkelplan voor het dorp. Het nieuwe Dorpsplatform Samen Driel –de opvolger van de oude Dorpsraad– wil in dit plan zo veel mogelijk goede ideeën voor Driel verzamelen, en koppelen aan Drielenaren die met deze verbeterinitiatieven aan de slag willen.

Dorpsplatform Samen Driel is een netwerk van Drielenaren die zich vrijwillig inzetten voor verbeteringen in het dorp. Samen met de inwoners beschikt het Dorpsplatform over de kennis en het netwerk om goede ideeën werkelijkheid te maken. Samen Driel wil Drielenaren met goede ideeën extra stuwkracht geven.

Vanaf 16 december krijgt iedere Drielenaar daarom de uitnodiging om zijn of haar mening te geven over ‘wat Driel nodig heeft’ om het dorp nog aangenamer te maken. Voor dat doel is een korte enquête opgezet, die online kan worden ingevuld op www.samendriel.nl. Drielenaren die liever persoonlijk hun mening geven, kunnen afspreken met het Dorpsplatform tijdens een aantal bijeenkomsten in het dorp.

De reacties van alle Drielenaren worden samengevoegd, zodat één gezamenlijk beeld ontstaat welke thema’s, doelen en projecten voor Driel het belangrijkst zijn. Op www.samendriel.nl is steeds de actuele stand van de enquête en een overzicht van alle geplande activiteiten van het Dorpsplatform te vinden. Zo is er op zaterdag 14 en 21 december in de ochtend de mogelijkheid om met het Dorpsplatform in gesprek te gaan op het Polenplein in Driel.

Meer berichten