Logo gemeentenieuwsonline.nl
Kom je vrijdagavond de 6e ook afscheid nemen van Sinterklaas in Madriel? Graag tot dan! (foto: Rinus Hagen)
Kom je vrijdagavond de 6e ook afscheid nemen van Sinterklaas in Madriel? Graag tot dan! (foto: Rinus Hagen) (Foto: Rinus Hagen)

Magisch afscheid van Sinterklaas in Madriel

DRIEL - De sinterklaasperiode zit er bijna op. Langzaam keert de rust weer terug in Madriel. Maar voordat Sinterklaas weer vertrekt naar Spanje, wordt er in Madriel nog een unieke bijeenkomst georganiseerd door stichting DeSintKan.

Je krijgt de kans om samen met al je vriendjes en vriendinnetjes Sinterklaas en zijn Pieten uit te zwaaien. Dus vind je het leuk om op magische wijze afscheid te nemen van Sinterklaas? Kom dan vrijdagavond 6 december om 18:00 uur naar het Polenplein in Driel. Op de parkeerplaats is een podium opgebouwd. De Pieten zullen daarop een leuke show geven. Sinterklaas zal zijn afscheidswoord richten aan de bezoekers.

Na dit optreden vertrekken we gezamenlijk in een vrolijke stoet naar de Rijn om ons favoriete Spaanse gezelschap uit te zwaaien. Om ongeveer 18:30 uur vertrekt de boot, die dan al aangemeerd ligt bij het Sint-Nicolaaspad (naast de Stuw). Tijdens de uittocht zien de Pieten er nog mooier uit dan normaal. Ze zijn bont versierd met feestlichtjes en glow-in-the-dark sticks. Het zou dus leuk zijn als jullie ook vrolijk uitgedost meelopen. Op het plein vind je een kraam waar je voor een klein bedrag onder andere verlichte ballonnen kan kopen.

We kijken terug op een prachtige intocht, een geslaagde Pietenjacht en vele leuke huisbezoeken. De aankleding van Madriel wordt ook ieder jaar sfeervoller. Meer informatie over Madriel, de activiteiten en boekingsmogelijkheden vind je op onze geheel vernieuwde website www.desintkan.nl. Vrijdagavond knallen we nog één laatste keer, mis deze magische uittocht niet.

Meer berichten