Logo gemeentenieuwsonline.nl
Kerstmarkt met sneeuw. (foto: Niek van Veen-Aerts)
Kerstmarkt met sneeuw. (foto: Niek van Veen-Aerts) (Foto: Niek van Veen-Aerts)

Kerstmarkt 'Dickens Stijl' zondag 8 december

ARNHEM - De Biologische Tuinbouwvereniging Elderveld bijt dit jaar de spits af en organiseert samen met Scouting Schutgraaf, de Pannenkoekenboerderij en Wijkplatform Elderveld weer een gezellige kerstmarkt geheel in de stijl van Charles Dickens (anno 1850), zondag 8 december 12.00-17.00 uur.

Een geweldig Kerstevenement voor het hele gezin waarbij u lekker dicht bij huis kunt genieten en kerstinkopen kunt doen. Locatie is aan Hannesstraatje 2a in Arnhem-Zuid. De drie boerderijschuren en 32 kramen zijn prachtig verlicht en sfeervol aangekleed. Dit jaar is het aanbod van allerlei cadeau-artikelen bijzonder groot. Naast de vaste relaties ook veel nieuwe kraamhouders zoals Wereldwinkel Arnhem, Innerwheel Arnhem Rijn-IJssel et cetera. Uiteraard kan de bezoeker genieten van (warme) lekkernijen zoals glühwein, oliebollen en erwtensoep, poffertjes et cetera.

Voor de kinderen is er een spelletjescircuit, zijn er kerstcreaties kleien, broodjesbakken en natuurlijk is ook de Kerstman weer aanwezig met veel cadeautjes.

De vrijwilligers figureren in prachtige kledij en men mag uiteraard zelf ook in eigen ‘Charles Dickens’ kleding komen flaneren. Het BTV-Kerstkoor en de Valley Voices Vocal Group Ede verzorgen gedurende de middag optredens waarbij iedereen kan meezingen met mooie kerstliederen. Zoals gebruikelijk zijn er kerstbomen te koop, met of zonder kluit die door de Scouting binnen Elderveld thuisbezorgd kan worden.

Meer berichten