De kampioenen Hans, Ruud, Johan en Frank. (foto: Henk Barends)
De kampioenen Hans, Ruud, Johan en Frank. (foto: Henk Barends) Foto: Henk Barends

Tafeltenniscompetitie HTTC

Algemeen

HETEREN - Deze week behaalde team vier het kampioenschap.

Het eerste team deelde de punten met Litac. Meriam Willemse en Lennard Springvloet dubbel wonnen tweemaal, verder ging het dubbelspel naar Meriam en André Jansen. Het tweede team behaalde, tegen SKF, een mooie 7-3 overwinning. Rudy Gerritsen won fraai driemaal. Ronald Stevens scoorde tweemaal en Ramona Gerritsen eenmaal. Ramona en Ronald waren ook trefzeker in het dubbelspel.

Team drie zette de goede reeks van de laatste weken door, Essentia werd met 8-2 verslagen. Yoeri Liethof en Bart Barends waren, met drie zeges, prima op dreef. Daan Barends won eenmaal. Yoeri en Daan wonnen ook de dubbel.

Het vierde team won met 9-1 van Hutaf en werd met overmacht kampioen. De felicitaties gaan uit naar Frank Balzer, Johan Soppe, Ruud van Kooij en Hans Wassink. Tegen Hutaf bleven Frank en Hans ongeslagen. Ruud won tweemaal en het dubbelspel was voor Frank en Hans.

Team vijf knokt voor lijfsbehoud, tegen ATC Afferden werd het 5-5. Alaa Alsaaidi won keurig tweemaal. Anette Frederiks en Jaap van der Garde wonnen eenmaal. Het dubbelspel ging naar Alaa en Jaap.

Het zesde team won met 7-3 van Sethone. Een goede prestatie ook al omdat Rogier van Balgooi door een blessure maar eenmaal in aktie kwam. Marc Groenhuis won knap driemaal en Bert Liethof tweemaal.

Het jeugdteam speelde na het kampioenschap van de vorige week, een prima partij tegen Essentia. Bodhi Lindeboom won fraai viermaal en Niels Loeffen driemaal. Ook het dubbelspel werd weer gewonnen en de eindstand was 9-1. Meer info over tafeltennis in Heteren staat op www.httc71.nl.

Uitgelicht

Digitale krant